PERSONVERNERKLÆRING

Denne personvernerklæringen gir deg opplysninger om hvordan dine data samles inn og behandles gjennom ditt bruk på nettsiden www.aneiris.com. Dine personopplysninger lagres i henhold til norsk lov, og deles ikke med tredjepart. 

PERSONVERN
Kontaktopplysninger som legges igjen her som firmanavn, navn og epostadresse blir behandlet med respekt og forsiktighet. Disse opplysningene leveres ikke ut til andre. Du kan til enhver tid be om å få innsyn i hvilken informasjon som er lagret på deg, eller kontakt oss for å få informasjonen slettet. 

Det er kun administrator av denne nettsiden som har tilgang til informasjonen. All informasjon er taushetsbelagt og behandles konfidensielt. Den blir behandlet til formålet for å øke brukervennligheten, og for å tilpasse innholdet på nettsiden for besøkende.

NYHETSBREV / GRATIS RESSURSER
På nettsiden har du mulighet til å abonnere på nyhetsbrev, der du må legge igjen kontaktinformasjon for å få det tilsendt. Du vil da motta nyhetsbrev direkte i din epost, som du selv har muligheten til å melde deg av dersom du ikke lenger ønsker å motta dette. Ved nedlastning av gratis ressurser må kontaktinfo også legges igjen, og du vil da automatisk legges til direkte i listen på nyhetsbrev med samme muligheten her.

OPPHAVSRETT
Alle rettigheter er beskyttet til Aneiris Design orgnr. 914 917 190.
Det er ikke tillatt å kopiere eller distribuere noe av innholdet på nettsiden. Dette gjelder all tekst og bilder.

KONTAKT
Aneiris Design er ansvarlig for de personlige data som samles inn via nettsiden. Hvis du har spørsmål eller kommentarer på disse retningslinjene for personvern, kan du ta kontakte ved å sende en epost: [email protected]